Kuntatalo

Suomen kuntasäätiö sr omistaa keskinäinen kiinteistöyhtiö Kuntatalo Oy:n koko osakekannan. Kuntatalo Oy:n omistuksen ensisijaisena tarkoituksena on toteuttaa säätiön tarkoitusta. Suomen Kuntaliitto ry:n toimitilat sijaitsevat Kuntatalossa.

Lisäksi Kuntatalon tiloja on vuokrattu muillekin käyttäjille. Lisätietoja vapaista vuokrattavista toimitiloista löydät vuokralaisportaalista.

Kuntatalossa sijaitseva lounasravintola Dylan Linjat tarjoilee lounaalla taattuun Dylanien tyyliin lämpimän buffetin, raikkaan salaattipöydän sekä keiton ja tuoretta leipää.

Kuntatalossa on myös lukuisia vuokrattavia neuvottelutiloja. Kallion Kuntatalo tarjoaa asiakkailleen modernit kokoustilat monipuolisiin tapahtumiin – Helsingin kulttuurielämysten keskellä!

Bistro on Kuntatalon toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola, jossa voi järjestää joustavasti 170 hengen lounas- sekä illallistilaisuuksia. Valoisa ravintolasali on erinomainen ja asiakkaiden toiveiden mukaan muuntautuva tapahumatila sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin.

Kuntatalon moderni kokous- ja kongressikeskus on seminaarijärjestäjän keidas ja tarjoaa loistavat puitteet monipuolisten tapahtumien järjestämiseen keskellä Kalliota. Laadukkaat ja monipuoliset tapahtumatilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja tapahtumien sujuvuudesta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme.