Minna Karhunen Kuntasäätiön toimitusjohtajaksi

Suomen kuntasäätiön hallitus on nimennyt säätiön uudeksi toimitusjohtajaksi Minna Karhusen 1.2.2019 lähtien. Minna Karhunen toimii helmikuun alusta alkaen säätiön perustajan Suomen Kuntaliiton toimitusjohtajan sijaisena ja 1.3. alkaen Kuntaliiton toimitusjohtajana.

Kuntasäätiön työjärjestyksen mukaan hallitus vastaa säätiön strategisesta johtamisesta ja toimitusjohtaja sen operatiivisesta johtamisesta.

Suomen kuntasäätiö sr:n toimitusjohtajana on perustamiskirjan allekirjoitushetkestä 22.8.2016 asti toiminut Suomen Kuntaliitto ry:n toimitusjohtaja Jari Koskinen. Jari Koskinen on irtisanoutunut Kuntaliiton ja Kuntasäätiön toimitusjohtajan tehtävistä.

Lisätietoja:

Kuntasäätiön hallituksen puheenjohtaja Sirpa Paatero, 050 512 1602
Kuntasäätiön hallituksen sihteeri Janita Karhu, Suomen Säätiötilipalvelu, 044 727 6003